B.D.FOXMOOR

B.D.FOXMOOR
B.D.FOXMOOR

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΦΤΟΥΣ


Κάποιοι καλοθελητές μου ζήτησαν ν' αλλάξω την ημερομηνία για το live στο θέατρο Πέτρας που θα γίνει στις 10/9, γιατί λέει την ίδια μέρα έχει συναυλία ο ένας από τους Παπακωσταντίνου στο κέντρο κάπου και οι ΠυξΛάξηδες στη Μαλακάσα. Εγώ όσο ευγενικά μπορούσα τους απάντησα: "στ' αρχίδια μου τα μελανογέμματα αν παίζουν όλοι αυτοί οι ξεπλένηδες, οι κρατικοδίαιτοι ανασφαλείς καλλιτεχνάδες. Έτσι κι αλλοιώς όλο αυτό το βρωμερό συνάφι "τα μάζεψε" και φέτος από τους ηλίθιους αγανακτισμένους κατά τ' άλλα. Έτσι λοιπόν δικαίως η αδίκως, λίγο μ' ενδιαφέρει αν υπάρχει κάποιος που βασανίζεται από το δίλημα "που να πάει". Θα πρότεινα να πάει σ' αυτούς που έχουν και "ανάγκη". Κάν'τε μου λοιπόν τη χάρη όσοι ανεβείτε εκείνη τη βραδιά στη Πετρούπολη, να 'στε από τους όρθιους που αγαπώ και μοιράζομαι χρόνια τα όμορφα κι όχι από τους σκυφτούς που θα μας ταλαιπωρήσουν γι' άλλο ένα χειμώνα. Αυτοί ας ρουφήξουν γι' άλλη μια φορά τη "μπόχα των κάλπηδων".

Οι καλλιτεχνάδες τώρα πια πιασμένοι όλοι αλά μπρατσέτα

σπάνε τα γαμησιάτικα και τα παχιά πακέτα

με χορηγούς, μανατζεραίους και γραφεία

μια ξεπεσμένη και χωρίς κώδικα μαφία.

Τροβαδούροι, έντεχνοι, σκυλάδες,

χιπχόπερς κι οι μεγάλοι μας ροκάδες,

τώρα πια με ίδια αισθητική κι αξία,

πολιτιστική εθνική κοινοπραξία.



Πρέπει να μάθεις να κρατάς την αναπνοή σου

και να ζεις με των κάλπηδων τη μπόχα.

Όχι, δε ξέπεσε απόψε ο τραγουδιάρης σου -
απλά το φόντο είναι άσπρο και φάνηκε καλύτερα·

έτσι ήταν πάντα, κι εσύ καυχιέσαι πως για χάρη σου

στερείται από τα όμορφα για όσους έρθουν ύστερα.

Και χαραμίζεις τα πενιχρά σου εφόδια σκέψης,

για να διπλάρεις ξέλυτος τη θλιβερή του ζήση,

μα απτου υπονόμου την άχνα τί να κλέψεις

Άντε μια καβάτζα, τρεις μυτιές, κι ένα βρώμικο γαμήσι.

Λοιπόν, μακελεμένε ήρωα του τραγουδιού μου

μια στάλα κατράμι έριξες σένα βαρέλι μέλι

να μαγαρίσεις τα όνειρα του αγέννητου αδερφού μου,

γιαυτό με κόφτουν όσα λες κι ό,τι θα πεις με μέλλει.

Ντόρος να γίνεται οι μεγαλόστομοι δουλειά να έχουν,

χρειάζεται συνένοχους το ψέμα τους·

οι πυροβάτες όμως στα χαμοτόπια εδώ αντέχουν

να σβήνουν πάλι στη φωτιά το καμένο πέλμα τους.

Τρέχα από πίσω τους, λοιπόν, χειροκρότα σφύρα

η δήθεν λευτεριά τους μυρίζει κλεισούρα

σαν σύντομη ανάδυση από βαθύ κρατήρα

τώρα έχει κόντρα άνεμο, βγάλτη και κατούρα.

Και στην υγειά σου κι όλο να χαριεντίζεσαι

σαν ανήμπορος κλακαδόρος στη γιορτή τους

και σαν κουφάρι στον ήλιο να ξασπρίζεσαι

κι ό,τι σκαρφίζεσαι τροφή τους.

Ψάξε σταποκαϊδια, μα μη σε πάρει μάτι·

οι ηλίθιοι υπερασπίζουν τα λάθη τους με σθένος

και σαν τους μένουν τα ριμαγμένα αμανάτι

γέρνουν προς τα δω· συγνώμη, απόψε νιώθω ξένος.

Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, δεν είμαι δημοπράτης

να πουλάω στην καλύτερη τιμή αυτό που δε μου ανήκει.

Είμαι αρνητής πυρόγλωσσος κι άφραχτος αντάρτης,

να λευτερώσω θέλω από τη μέγγενη μια νίκη.

Όσο εκείνοι που αγαπάς κερώνουν την ψυχή σου

και ράβουν σιγή στη φορεσιά τη roja,

πρέπει να μάθεις να κρατάς την αναπνοή σου

και να ζεις με των κάλπηδων τη μπόχα.

Πρέπει να μάθεις να κρατάς την αναπνοή σου

και να ζεις με των κάλπηδων τη μπόχα.

126 σχόλια:

Στιχειό είπε...

Δε νομίζω πως το κοινό του Low Bap θα έπεφτε σε ένα τέτοιο δίλλημα, δε νομίζω πως όποιος είναι σε αυτό το δίλλημα θα ήθελες να είναι κοινό σου.
Όλοι εκεί θα είμαστε όπως πάντα.

"Πόσο τους καίει που τραβιέται για να δει τον αλήτη
Το καλύτερο κοινό στον πλανήτη".

Τα λέμε στο Πέτρας.

R. είπε...

Η φωνή της αληθινής ομορφιάς ηχεί πολύ σιγά και διεισδύει μόνο στα πιο ευαίσθητα αφτιά. ~Νίτσε~


Καλή δύναμη ποιητή....

Unknown είπε...

χαχαχα ακου 'κει..
εμείς θα τραβηχτούμε απο Σάμο και θα είμαστε εκει Μιχάλη!!!

Ανώνυμος είπε...

εμεις θα μεινουμε μαζι περνωντας τη νυχτια να τους ξεμοναχιαζουμε στων βουβων την εσχατια

giwrgos palatiani είπε...

na pane na gamithoun oloi tous ta kseplimena tomaria petra agalia me tin fwtia

raro είπε...

Κράτα γερά Μιχάλη και γράφτους όλους ας κάνουν ότι γουστάρουν εμείς θα είμαστε στο πέτρας όλοι μια μεγάλη παρέα και θα περάσουμε για άλλη μια φορά όοοοοοοοοοοοοοοοοομορφα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αστα μιχαλακη.. εμεις μεγαλα παιδια ειμαστε... δεν πειθεις πια περα απο κατι πιτσιρικια. ξερεις τι εννοω.
μην το πας αλλο πιο κατω. δε κερδιζεις τιποτα. κατεληξες να βγαζεις ανακοινωσεις στο ιντερνετ.. και μαλιστα τετιου στυλ. καταλαβενω οτι σε τρωει οτι δεν εχεις κοινο πια μα τι να κανουμε. δεν πρεπει να πεφτεις ετσι ακομα και αν πηγενεις ολοενα και πιο πολυ, στον πατο της απογνωσης

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα μεγαλο κοινο εχει...θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερο και να το κανακευει,να το νανουριζει,να το φουντωνει και να το ξεφουσκωνει.ο φιλος παραπανω λεει κατι που δε στεκει.απο τη στιγμη που δεν εχει πια κοινο ο φοξμουρ οπως λεει ειναι λογικο να παρακινει κοσμο να μην παει στη συναυλια του?δηλαδη τι?με αυτο το τροπο θα ξανα κερδισει κοινο?χωρις να συμφωνω με οσα λεει ο μιχαλης τον παραδεχομαι γιατι δε λογαριαζει κανενα κοστος
Ιωακειμ

Ανώνυμος είπε...

οταν λες στον αλλον να μην παει αμεσως ειναι σαν να δηλωσες "ελα" μην κανουμε οτι δεν καταλαβενομαστε τωρα. επισης αν εννοει τον θαναση παπακ. πρεπει να καταλαβει οτι ο θανασης ειναι 20 επιπεδα πιο πανω του και λιγο σεβασμος επρεπε να υπαρχει. η ανακοινωση ηταν ακρως ανουσια. και προφανως εχει τις γνωστες σκοπιμοτητες. φατε εσεις αλλη μια φορα το παραμυθι.
Σεραφειμ

hippocampus είπε...

ante re me tous malakes tous pukslades...mhnane apo lefta kai piasane tis sunaylies pali....to telos kai ta arxidia mou kouniountai....oloi mazi pistoi sto rantevou me tous active member fusika tpt allo....

b.d.foxmoor είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 6:21
Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

b.d.foxmoor είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ, ΠΙΟ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΠΙΚΟΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ LOW BAP
ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι 20 επίπεδα πιο πάνω, από ποιον; Ο Θανάσης Παπακωσταντίνου είναι 20 επίπεδα πιο πάνω από τον BD Foxmoor; Πας καλά; Ο άνθρωπος είναι από τους μεγαλύτερους ποιοητές που είδε ποτε αυτή εδώ η χωρα και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα το δείξει και το μέλλον. Όταν η υστεροφημία του BD Foxmoor θα δείχνει την χρήση λογοτεχνική του αξια ο Παπακωσταντίνου θα είναι στα σκονισμένα ράφια της καλιτεχναδικης ιστορίας. Και ας μην σου αρέσει. Ο BD Foxmoor θέλετε δεν θέλετε είναι εθνικό κεφαλαιο! Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε μερικοί που το παίζεται και πολύ ποιοτικοί τόσο το καλύτερο για τα παιδιά σας που θα τον διαβάζουν στα αναγνωστικά μια μέρα...

Στιχειό είπε...

Αντί να είμαστε μια όμορφη παρέα και να συζητάμε μεταξύ μας δίνεις αξία στον κάθε καλοθελητή ρε Μιχάλη. Κι εμείς χαλιόμαστε κι εσύ. Πλέον το κόλπο είναι γνωστό. Μπαίνει ο κάθε βλάκας σε τσιγκλάει και απαντάς. Τώρα θα τους μάθουμε όλους αυτούς ρε πούστη μου;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μου μην μαλωνετε.Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του...και ολους μαζι θα σας κρινει ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ !!!
Υ.Γ.
οποιος πραγματικα θελει...ξερει που θα με βρει στο http://www.jesuschrist.com/

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΝΤΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΗ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ. ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΚΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ. ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΕ. ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ . ΕΣΤΩ 45 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Το να σου γραφει κάποιος τόσο προκλητικά και να σε αποκαλεί Μιχαλάκη με περίσσια ειρωνεία μάλλον μονο μαλακα μπορείς να τον αποκαλέσεις...Όσο για σένα από πάνω, αναρωτήθηκες μήπως ο μαλάκας πιάστηκες εσύ τελικά. Μιας και σου φαίνεται ότι ο άλλος είπε απλά την γνώμη του και ας ήτανε και λίγο σκληρή και ο Μιχάλης αντέδρασε με απρέπεια όπως λες και όχι ότι γραφει κάτι αναληθές με περίσσια ειρωνεία και απλά βγάζει τα παλιά του απωθημένα... Ξέρεις απωθημένα που είχε μιας και πιστεύει πως κάποτε αδικήθηκε από το Low Bap... ξέρεις όταν ήτανε κι αυτός στην φάση... Ίσως γί'αυτό ο Μιχάλης να λέει ότι κανεις δεν είναι ανώνυμος... Έλα τέρα μπαμ κάνει ότι είναι κάποιος από αυτούς που φύγανε από την Freestyle.

Στιχειό είπε...

Πραγματικά συγγνώμη που χώνομαι στη μέση αλλά εδώ πέρα υπάρχει θέμα. Εσένα δηλαδή σε πείραξε το μαλάκας; Πόσο μαλάκας είσαι; Πίσω από την ασφάλεια του pc μπαίνει ο κάθε πικραμένος για να κατηγορήσει το Μιχάλη ότι κοροϊδεύει τον κόσμο. Και άσε το Μιχάλη, ξέρει να υπερασπίζεται την πάρτη του. Να προσβάλλει εμένα και τον κάθε ένα εννοώντας ότι είμαι πρόβατο; Νιώθω πολύ μεγάλος μαλάκας κι εγώ (αφού μαζευτήκαμε πολλοί) που μπαίνω στο τριπάκι να απαντάω αλλά τη χάρη δε θα σας την κάνουμε. Αλωνίστε όσο γουστάρετε στα forums και τα blogs, βρίστε, κράξτε, αλλά προσοχή μη σπάστε κανά νύχι στα keyboards. Όσο για το κοινό βλάκες τα δικά μας sold out εσείς δεν τα βλέπετε ούτε στις τσάμπα συναυλίες που σκαρώνετε. Αλλά όπως έχουν πει και κάτι άλλοι παράξενοι "λόγο τιμής δε βρίσκω λόγο να εξηγείς".

Στιχειό είπε...

Για ποια μουσική μιλάς ρε; Εμπόρευμα κατάντησε με την ανοχή σας ρε. Όλοι υπόλογοι είστε. Στον εαυτό σας χρωστάτε. Σε μας δε χρωστάει κανείς. Μακριά από μας κι ούτε αγαπημένοι. Ομοψυχία κι όλοι ενωμένοι και χώρια εμείς οι κολλημένοι.

ΥΓ: Τώρα εξηγείται το ενδιαφέρον σας ρε. Θεματάκι στο hip pop.gr; Α ρε νούμερα. Ακόμα ζορίζουν οι κώλοι σας;

Στιχειό είπε...

Εσύ γιατί θίχτηκες ρε "παληκάρι"; Αφού λοιπόν έχεις τη μύγα και απευθύνθηκες σε μένα, δεν αμφιβάλλω ότι από μανικούρ σίγουρα ξέρεις. Τράβα γαμήσου πιο πέρα τώρα και γύρνα στο forum με τα φιλαράκια σου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΑ.. ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ. ΓΡΑΦΕ ΓΕΛΙΕ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.. ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ..ΞΕΡΕΙΣ

Στιχειό είπε...

Βγάλε τα Caps Lock, διώξε το άγχος. Έλα έγινες γραφικός και κούρασες. ΟΚ είσαι γαμάουα, δέρνεις, γαμάς και είσαι στον όγκο στο γυμναστήριο.

Το θέμα επιεικώς γαμήθηκε. Η ουσία είναι ότι το Low Bap δεν έχει ανάγκη από το κοινό του Παπακωνσταντίνου και των ΠΥΞ ΛΑΞ. Αυτή ήταν η αρχική μου διαφωνία/τοποθέτηση με την ουσία της ανακοίνωσης. Πάντα όσοι έπρεπε ερχόμασταν στις συναυλίες, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα; Το ίδιο και με την έκληση στις Αναιρέσεις για το live στην Τεχνόπολη. Ο κόσμος είναι εκεί γιατί έχει μάθει να ξεχωρίζει τα σκατά από τα όμορφα. Από την αρχή έτσι γινόταν. Τα λέμε αδέρφια...

Ανώνυμος είπε...

to thema einai oti o kefaleas kala sta eipe kai an diabasei kaneis thn sizitisi katalabenei oti eisai o blakas ths ypotheshs. prwton.
epishs yperaspizese me lathos tropo ton mixalh. basika ton geliopieis deyteron.

akomh. o mixalhs de katalaba giati ebgale ayth thn anakoinwsh. myga ton tsimpise? tosa xronia ginete ayto to ntaraberi.. pios gamaei pix kai sia alla kai mas tous idious en telei afoy eimaste kolimenoi egkefaloi kai dimioyrgoyme thema apto tipota. triton

kai tetartom. akouw xronia lowbap.. mono lowbap. alla me ayta poy blepw edw kai kairo xanei to noima.. kai tha thn dw alliws.
krima.
O krimas

Στιχειό είπε...

Εγώ δεν υπερασπίστηκα κανένα Μιχάλη. Εγώ μίλησα για την πάρτη μου και μόνο γιατί δε γουστάρω να λέει κανείς ότι με ποδηγετούν και με κατευθύνουν.

verbalx είπε...

re magkes deite tin alliws kai min mas zalizete ta arxidia!!!salta kai gamitheite....

Ανώνυμος είπε...

mi kitas blakako. einai aplo

liberator είπε...

ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΟΤΕ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.. ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΝΕ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ..ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ LOW BAP ΣΕ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΟΥ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΣΤΙΧΩΝ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

otan krazeis prepei na matheis na dexese kai to kraksimo.. ektos an kapoioi exoyn thn entypwsh oti epeidh kanoyn h akoyn moysikh tha gamisoyn kai olo to kosmo. xalaroste kai araxte genika

@member@ είπε...

Μιχαλη δεν εχουμε τιποτα να ζηλεψουμε.Γραφτους στα α@@@@@@ σου...

giorgos low bap είπε...

Και ποιος εισαι εσυ ρε καραγκιοζη που πιανεις στο στομα σου τον Μιχαλη?Σου εθιξαν τους φλωρουμπες και τρελαθηκες...Το χοντρος πηγαινε πες του τα απο κοντα....Να δουμε ποσες θα μαζεψεις....Γινικατε μαγκες τωρα ολοι πισω απο μια οθονη...

Ανώνυμος είπε...

Προς μαλάκες που διαφωνούν με το low bap και τον Μιχάλη :

Μουνόπανα αυτός ο ιστότοπος είναι απαίτηση όλων όσων αγαπούν το low bap και τον Μιχάλη και έχει στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την κάθε είδους ενημέρωση που αφορά όμως τα δικά μας.
Γι'αυτό λοιπόν αφού δεν σας αρέσει βάλτε τα ακουστικάκια σας, ανοίξτε το youtube και ακούστε εναλλάξ σακίρα, παπακωνσταντίνου, ριάνα και πυξ λαξ.
Α, και μην ξεχάσετε να ακούσετε την μια, μοναδική και ανεπανάλυπτη επιτυχία από το θρυλικό συγκρότητα ΖΑΝΤΕΣ.. σορρυ, ροδες ήθελα να πω...
Καλή διασκέδαση σας εύχομαι ΜΑΛΑΚΑΣΕΣ. Αδειάστε μας τη γωνιά κοπρίτες και κλειστείτε στα σκυλάδικα όπου ανήκετε!!!
Σπύρος

φρικιό είπε...

εκει θα ειμαστε!

giwrgos είπε...

pros anonymo file anonime giati den pas na tou ta peis fatsa karta? kai krivese piso apo to pc to lowbap den exei anagh apo 1 ekatomurio kosmo pou de tha kseroun kan ti akoune alla apo atoma me psyxh kardia kai katharia matia xilies fores ligh kai kaloi kai na eimaste alithini kai me axioprepeia stirizoume to lowbap to agapame. kanenas den einai provato. provata einai oli ayth pou kathonte kai paramithiazonte apo dithen kalitexnades kai tous ta akoumpane kanonikotata. emeis to stirizoume giati to agapame. osoi exoun dilima pou na pane kalitera na min ksanarthoune se live lowbap giati poli apla mas molinoun. makrya apo mas kai oute agapimeni etsi ki alliws tous trefoun h apovlakomeni.

kai pou se to na grafeis anonima pios eisai kai na les ayta pou les den se timane katholou den pa na les oti thes kai o kathenas na leei oti theli egw to mixali kai to lowbap tha to stirizo mia zwh tha me ekei. opws kai oloi pou eimaste alithini kai den forame paropides. opws eipe kai o mixalis stin anakoinwsi mono orthioi kai oxi skyfth. ayta eixa na pw

mageiras7 είπε...

Μιχάλη είμαι απο αυτούς τους ''βαθύσκιωτους'' που είναι χρονια οι αποδέκτες από όσα λες...για αυτό επειδή ποτέ δεν κόλοσες σε κανέναν πούστη ούτε ακι τώρα θα το κάνεις...θα είναι η πρώτη συναυλία μου εδώ και 10 χρόνια που έχω να έρθω και θέλω να είσαι αυτός που είσαι στο έπακρον...(18 χρονάκια μαζί...) ένας απλός βαθύσκιωτος φίλος...

~low bap~ είπε...

Αρχικά θα ήθελα να πω κάτι... "Μιχάλη παλικάρι μου είσαι μορφή μέγαλη και σε ευχαριστώ για πολλά! Δε με ξέρεις αλλά μέσα από τα τραγούδια σου τα έχουμε πεί όμορφα! Τα κάθαρα μάτια θα υπάρχουν σε κάθε σκήνη που θα ανεβαίνεις να είσαι σίγουρός"

Επίσης διαβάζοντας τα πρώην σχόλια κάποιων ανώνυμων, μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες:
~ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑΧΑΛΗ?
~ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ LOW BAP?(αυτό το ξέρουμε όλοι μας!!)

Μάλλον δεν είστε και τόσο ανωνυμοι και επειδη εδω μπορείς χωρίς φόβο και πάθος να ειρωνευτείς, να βρίσεις και στο κατω κατω να το παιξεις άντρας, βρέθηκε και για σας μια ακόμα ευκαιρία να φτύσετε χολή!
Δε ξέπεσε ο Μιχάλης ρε, εσύ ανώνυμε ξέπεσές και το ξέρεις είτε είσε από αυτούς που έφυγαν(βρε λές το παιδίι να είναι τοσο γνωστό???) για το μεγάλο κοινο και τις δόξες όπως λες, είτε είσαι από το κόσμο τους!

Προς τη LOW BΑΡ παρέα...."Γιατί όπως λεει κι ο σοφός
όταν του ήλιου βγει το φως
το φίδι άσε μονάχο να συρθεί
μη το βοηθάς να σηκωθεί..."

άχθος αρούρης είπε...

Έγινε αυτό που φοβόμουν όταν είπες Μιχάλη στην μάζωξη για το blog, ο κάθε βρωμόπουστας και πικραμένος θα μαζευτεί να αφήνει σάλια πίσω από το pc του,δεν γαμιέται άλλο ένα βρώμικο μικρό διάλειμμα από τα όμορφα.

Ανώνυμος είπε...

mias kai einai to afentiko sas edw, kai sbhnei tis APOPSEIS. KAI THN ELEYTHERIA LOGOY. Tha kanw ena RESUME se ayto poy esbhse.
1- H mousikh gkasmades, opws eipe kai ena palikari pio panw, Den einai polemos. Einai ena mathimataki poy profanws den sas emathe o daskalos sas giati isws exei tous logous tou. Apo kei kai pera ola ta alla einai akyra tyfla logia.
2-To internet ZOMPI ton 9:49, den einai prosopiki sas ypothesh. To internet ta blog kai ola ayta einai gia na akoygontai oles oi apopseis. An den thelete na akoute oles tis apopseis, pigenete ftiaxte ena eswteriko chat me password na "Xtypate karta" kai na agapieste.
3-Mixalh sklire blogger anti na bgazeis anakoinwseis sta blogs traba stoys kalitexnades poy les kai pes toys ta apo konta omws! Profanws tha se grapsoyn sta paparia toys.
4- H antidrash poy ipirxe apo diafora atoma den htan apo atoma poy akoyne profanws riana i pix lax. Alla tosoi eisaste, toso skefteste. Htan logika mia antidrash pros ton Mixalh, ALLA eseis petaxtikate gia na epibebewsete to profanes pou eipan kai alloi pio panw : Oti eiste apla probata!

Proteinw na arxisete ligo na xalarwnete to kormi sas, otan megalwsete tha katalabete, oti h tyflh empistosynh kai h strateysh, den einai oti kalytero. oxi mono sthn moysikh, ALLA PROPANTWS STHN ZWH.
Aw mostrarw kai gw ena onoma
Giwrgos 2

mageiras7 είπε...

αφήστε τους να λένε ότι θέλουν πιστεύω πως ξέρατε καλά ότι αυτό θα γινόταν...βρίζουν κλάνουν και προσπαθούν να μας βγάλουν σκάρτους αυτοί που η ψυχή τους είναι γεμάτη σαπίλα και είναι κολλημένα με τα δρώμενα...μαγκιά πίσω από το pc μαγκιά στα σχόλια και στην πραγματική ζωή τους τρώνε φάπα και δεν μιλάνε και πάνε σαν τα πρόβατα...ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΩ LOW BAP ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ LIVE ΤΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ....ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ...ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 31...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΗΔΗ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΟΥ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ LOW BAO ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΛΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ...ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ LOW BAP...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ...(18 χρονάκια είναι μονο η αρχη...)

Ανώνυμος είπε...

Mageira 7 . Diabase ayta poy egrapsa apo panw soy akribws(an den exei sbhstei h apopsh) kai pes moy me epixeirhmata omws poy diafwneis me mena. Gama toys alloys.
Ksetholose kai perimenw apanthsh mikre kai ase thn karamela.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ PC...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ LOW BAP...ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ...ΤΟ LOW BAP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ LOW BAP...ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....ΓΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ LOW BAP ΓΙΝΕ ΜΑΝΤΕΜΙ...KAI ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ...

Marietta είπε...

Γιώργο2 άλλο να λές τη γνώμη σου παλικάρι μου και άλλο να προσβάλλεις ανθρώπους με αυτό το τρόπο! Αλλό να λες δε μου αρέσει και άλλο να λες "Αστα μιχαλακη.. εμεις μεγαλα παιδια ειμαστε... δεν πειθεις πια περα απο κατι πιτσιρικια. ξερεις τι εννοω." και πόλλα ακόμα.... κάλο είναι οταν κάτι δε σου αρεσει να το λες και επειτα να μην ασχολεισαι! Δε τους τίμα ο τρόπος που εκφραζονται.....

Ανώνυμος είπε...

Kala re Marieta ekei kolises kai esy? Eleos paidia. Apanta se ayto poy egrapsa egw an exeis thn kalosynh STO AN DIAFWNEIS KAPOY ME EMENA. Sta arxidia moy ti egrapse o kathenas. Egw milhsa ligo pio panw gia party moy kai to ti pisteyw egw. Ti moy les twra alla gia alla.
Ksetholose kai sy ligo. Eisai kai kopela

mageiras7 είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ 2 ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ...
ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΘΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ....
1) Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ LOW BAP ΣΑΝ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ...ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΛΛΩΝ..ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ...
2)ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ...
3)GIORGOS 2 ΣΚΛΗΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΣΥ...ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΔΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ? ΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PC ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ...
4)Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ..ΚΑΚΩΣ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ LOW BAP...ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ...31 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΜΑΣ...ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΙΛΟΥΣΑ...ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ...ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...

b.d.foxmoor είπε...

για το

"Mixalh sklire blogger anti na bgazeis anakoinwseis sta blogs traba stoys kalitexnades poy les kai pes toys ta apo konta omws! Profanws tha se grapsoyn sta paparia toys."

Αχ και να 'ξερες.
θα σ΄αφήσω λοιπόν να τους ρωτήσεις εσύ για μένα όταν τους ανταμώσεις ότι και να πω εγώ δεν έχει σημασία.
και να' σαι σίγουρος ότι το "blogger" είναι νέο πράγμα για μένα, το επίθετο όμως που έβαλες πριν απ' αυτό δυστυχώς είναι στη φτιάξη μου.
Γάμησε το λοιπόν και να 'σαι καλά.

Marietta είπε...

ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ(σε κάποια σημεία)....αλλά αν μιλάς για μικρα παιδια που δε καταλαβαινουν ούτε λεξη απο αυτα που ακούνε και για χαζογκόμενες groupies τότε πάσο! Αλλα εμένα ο Μιχάλης δεν είναι αφεντικό μου είναι απλα ενας ανθρώπος που θαυμαζώ για το ταλέντο του. Αλλοί είναι κολλημενοι και κακοπροαίρετοι και όχι εγω που ανοιγω το παραπορτι να δω κατι που μου αρεσει αν δε σου αρεσει μη το ανοιγεις...αλλιως θα επρεπε να καθομαι καθε απογευμα και να βρίζω καθε blog που εχει ανοίξει ο καθένας και δε γουστάρω αυτά που γράφει...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΑΓΕΙΡΑ7. ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
ΔΕ ΘΙΧΤΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΥΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.
1)ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΙΠ ΧΟΠ KAI ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΖΙΚΟ. ΑΛΛΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΩΣ)ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
2)ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΑΣ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ.
3)ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙ? ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΟΥ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ.
4)ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΠΙΠΕΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΝΟΩΝ... ΝΟΕΙΤΟ....

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΓΙΩΡΓΟΣ 2

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΕΤΑ.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΠΙΖΩ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΚΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ BLOG
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕTE ΜΑΛΛΟΝ.
ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΙΗΜΑ.

ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΩ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ... ΟΥΤΟΠΙΚΑ.

elli είπε...

Nai dikia mas itan i idea emeis oi gomenes na benoume na ton glifoume kai ekeinos na mas dinei afto pou theloume!
Bikate ftisate xoli kai twra ksafnika mas to paizeis kai apo allo paramithaki-poiima? ase mas re file! OPWS EIPES epidi einai o mixalis giafto oloi trogeste!

Emeis edw re aggalia me ti fwtia!

Στιχειό είπε...

Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι ποτέ δεν ψάξατε την ουσία πίσω από τα λόγια του Μιχάλη. Έκραξε ο Μιχάλης, κάποιο όφελος θα έχει. Δε σκέφτηκε κανείς γιατί έκραξε το Μάλαμα ενώ είχαν πριν συνεργαστεί. Του πήρε το κοινό από τη συμμετοχή στην Kramahoperata; Σκεφτείτε πόσο ακίνδυνοι είναι όλοι αυτοί οι εναλλακτικοί. Σκεφτείτε πού βρίσκονταν πριν τους παίξουν τα ράδια και οι τηλεοράσεις. Πόσο πάλευαν για τη μουσική που τόσο αγαπάνε... Αλλά τι σας λέω... Αφού ο Μιχάλης είναι ο τσοπάνης κι εγώ το πρόβατο...

Ανώνυμος είπε...

emena me stenaxwrei pws ginete enas toso MEGALOS kalitexnhs opws o mixalhs, na exei toso ilithio koino .
pragmatika eiste ena kako deigma kai ayto fenete apton tropo poy apantate

Στιχειό είπε...

Σίγουρα είμαστε ηλίθιοι. Όχι από τον τρόπο, αλλά επειδή απαντάμε. Εγώ τουλάχιστον είμαι ο μεγαλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

low bap Μιχάλη κάνεις μόνο εσύ και οι Active Member.
οι υπόλοιποι δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε το κουράγιο.
αυτή είναι η αλήθεια.
όλα τα άλλα δεν χρειάζεται καν να αναφερθούν... δείξε λίγο κατανόηση στις μαλακάσες που ετοιμάζουν.
η εποχή μας έχει ανάγκη από θιάσους και παρωδίες.
ΠΥΞ ΛΑΞ ΣΤΟΥΣ ΠΥΞ ΛΑΞ
Σπύρος

raro είπε...

Είναι όλα όμορφα πια και μπορούν
όσοι αγαπούν το Lowbap στη φωτιά του να καίγονται.
Είναι όλα όμορφα πια, έφτασε η μέρα.
Είναι όλα όμορφα πια κι όσοι βρουν
την ουσία, απλά θα το ζουν, θα το χαίρονται
κι αν δε γουστάρεις, ρε, τράβα γαμήσου πιο πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν είμαι τουρίστας.
Δε θέλω νάμαι τ’ αξιοθέατο των τουριστών.
Ποτέ μου δεν έχω πράξει για να περνάω την ώρα μου.
Δε θέλω να περνάς την ώρα σου μαζί μου.
Ούτε να επισκέπτεσαι το χώρο μου τουριστικά.
Γι αυτό να μην ξανάρθεις.
Τώρα θα σε βρίσκω όποτε θέλω εγώ.
Αντιστρέφω τους όρους.
Κρίμα που είναι έτσι.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΣΙΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα ελεγε ο Νικολας καποτε πως
<< καποιοι επελεξαν να γινουν φιρμες...>>.
Τα ελεγε για τον Βασιλη Παπακ. και την Αλεξιου.
Επρεπε να περασουν αρκετα χρονια για να ακουσω κατι παρομοιο...

Ανώνυμος είπε...

γιατι απαραιτητα οποιος δεν συμφωνει με αυτα που λενε οι ανθρωποι του low bap να ειναι ανοιχτομυαλος?ποιος το καθοριζει αυτο?αποβαλλετε λιγο τη σιγουρια και την αυτοπεποιθηση που εχετε ορισμενοι που για σας η φαση του low bap ειναι αγκαθι.οπωσδηποτε υπαρχουν και μαγκες και προβατα και απ'ολα αλλα ρε παλικαρια-κομαντο του νετ εσεις που το γνωριζετε?τοσους πολλους εχετε γνωρισει απο τη φαση?το αν καποιος δεχεται αδιακριτα και καταπινει αμασητα οσα λεει ο φοξμουρ δεν εχει να κανει με αυτον.ειναι αδικο και δεν αξιζει να καρπωνεται αυτος το φταιξιμο.καλο θα κανετε να ακουσετε πιο προσεκτικα καποια κομματια οπως ''ασμα υποταγης'',''μποχα των καλπηδων'',''πορνες στο κοκκινο χαλι''.σε αυτη τη χωρα γιατι παντα το μονο προβλημα να ειναι αυτος που αντιδραει?τοσο ροδινα ειναι ολα και αυτος μονο σας πειραζει?ο μιχαλης ουτε αγιος ειναι ουτε θεος και ας αγαπιεται σαν τετοιος.ειναι ενας ανθρωπος που μπορει να διαφωνω με πολλες πραξεις του αλλα συμφωνω οσο δε παει με τη σταση του για τη πολιτιστικη-καλλιτεχνικη καταντια της ελλαδας
ιωακειμ

liberator είπε...

Μας πρειξατε τ αρχιδια με το ''προβατα''..δλδ επειδη συμφωνουμε σε πολλα με καποιων ειμαστε προβατα??
αν ναι, μαγκια μας..αντε αδειαστε μας την γωνια.. αλλα διαβαστε αυτο κι αν καταλλαβετε...
30 χρόνια στο hip hop κι όλα τους πυρόφραχτα
για τ όνειρό μου μόνο δέχομαι την πατρότητα
και την ικανότητα τα λιγοστά να κάνω μπόλικα
- κληρονομιά απ την αρχική αίσθηση του κώδικα.
Μη σπαταλιέσαι λοιπόν μικρό κλωσόπουλο,
γύρε στην κούρνια σου ό,τι πεις είναι ανώφελο
τίποτα δεν έζησες στo χρόνο του, δεν ξέρεις.
Με φήμες σε φορτώσαν και απλά τις μεταφέρεις
σε βρήκαν οι εύκολοι στην κωλοπιλάλα σου
και μεγάλο ψέμα σφηνώσαν στην κεφάλα σου.
Θα μεγαλώσεις κι εσύ και στην λιγοψυχιά σου,
θα μετανιώσεις για όλα τα μουρμουριστά σου.
Κι όταν θυμηθείς ότι η ξεφτίλα σε πασπάτευε,
κάτσε στην άκρη κόρη του γιαλού κι αγνάντευε
το μικρό καράβι τους να βουλιάζει αύτανδρο
για κάθε ακίνδυνο, κωλοβρόντη κι άνανδρο.

Gabbie είπε...

Στους ηλιθιους δεν υποκυπτει το συμπαν !!!

F.AN. είπε...

...λοιπόν...να έχετε υπόψη σας ότι πολλοί απ'αυτούς που θεωρούνται ''έντεχνοι'', είναι πολλοί πιο φραγκοφονιάδες κ'σκυφτοί...από πολλούς...σκυλάδες...ειδικά τον Θ.Παπακωνσταντίνου...τον θεωρώ μουσικά στην καλύτερη περίπτωση μέτριο...έτσι κ'αλλιώς...


...λοιπόν αυτοί οι τύποι είναι υπεύθυνοι-στο βαθμό που τους αναλογεί-για το χρέος της Ελλάδας...για πηγαίνετε να δείτε λίγο τους προ'υ'πολογισμούς των δήμων των τελευταίων ετών...δεν σας κάνει εντύπωση...η μόδα των πολιτιστικών εκδηλώσεων κάθε καλοκαίρι;...δεν το κάνουν οι δήμαρχοι κ'η αυλή τους μόνο για ψηφαλάκια...γίνεται αισχρή κατασπατάληση του δημόσιου-δανεισμένου-χρήματος...κ'οι ''έντεχνοι''...το ξέρουν πολύ καλά αυτό...όταν τσεπώνουν τα ''πακέτα''...το χρέος αυξάνεται κ'γι'αυτόν τον λόγο...όπως π.χ. όταν ''ανακαινίζεται'' μια πλατεία-άχρηστη ξανά...όταν ξηλώνονται πεζοδρόμια...κ'ξαναφτιάχνονται απ'την αρχή...σαν το γιοφύρι της Άρτας...όταν γεμίζουν πόλεις ολόκληρες με ''μπαλώματα'' για να περάσουν αγωγούς φυσικού αερίου...που δεν θα χρησιμοποιήσει κανείς...κ'τόσα άλλα...κ'όλα αυτά τα χρήματα έρχονται απ'το κεντρικό ταμείο του κράτους...που έχει δανειστεί αυτά τα λεφτά...πιθανόν όποιο κράτος αρνηθεί τον δανεισμό...βομβαρδίζεται...ζούμε σε μια παγκόσμια δικτατορία...που είναι πολύ πιο επικίνδυνη...γιατί είναι καλά κρυμμένη...


...μου αρέσει εδώ κ'πολλά χρόνια η μουσική του low bap γιατί ακριβώς-ιδιαίτερα με το πέρασμα του χρόνου-έφτιαξε ένα δικό της ξεχωριστό κώδικα έκφρασης κ'συνείδησης...χωρίς να παπαγαλίζει...κ'γιατί απλά δημιουργεί ωραία τραγούδια...γιατί στην εποχή που δεν είναι πια της μόδας ο κοινωνικός στίχος...όπως πριν κάποιες δεκαετίες...επιμένει να την ''σπάει'' σε πολλούς...που θα 'θελαν να υπάρχει παντού σιωπή κ'λοβοτομή...


...το σκέφτομαι εδώ κ'καιρό...που είναι όλοι αυτοί οι ''πνευματικοί'' άνθρωποι τώρα να μιλήσουν; ...να βοηθήσουν τον κόσμο...να προσπαθήσουν να τον ενημερώσουν...όλοι αυτοί οι τύποι αν δεν ήταν στυγνοί επαγγελματίες-χαμαιλέοντες...θα 'πρέπε να κάνουν μόνο κοινωνικό τραγούδι...να επιδιώξουν να κάνουν κινήσεις σαν τον Μιχάλη...το μόνο που κάνουν είναι να κρατούν μια μεγάλη πλειονότητα του κόσμου υπνωτισμένη...ότι δήθεν ακούει ποιοτική μουσική...πράγμα που αντικειμενικά δεν συμβαίνει...μάλλον βαρετή κ'ακάβλ...τη είναι...θυμηθείτε λίγο το παραμύθι με τον...γυμνό Βασιλιά...

valderama είπε...

Μιχάλη γράφεις για μανατζαρεους και γραφεία, αλλά μάλλον ξεχνάς το live της 16 Ιούλη, για πάρε ένα τηλέφωνο στην μάνατζερ σου, στο γραφείο.
Και αν είσαι τόσο φράγκο αδιάφορος κλείσε την υπόθεση, έτσι και αλλιώς με φορτωμένες τσέπες έφυγες.
Για να μας δόσεις το δικαίωμα να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ακόμη στα όμορφα.

Ανώνυμος είπε...

re valderama mhn asxoleise.. gamise tous.. afise ta paidia sto mperdema toys, kapoia stigmh tha ksipnisoyn apotoma.
MIN GRAFEI KANEIS MAGES ENANTIA. aksia mono kai etsi dinete

antreas m. είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ BLOGGING, ΣΟΥ ΠΑΕΙ.

ΙΔΕΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΟΥΛΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟ WWW.ACTIVEMEMBER8.COM . ΘΥΜΑΣΑΙ; !!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Φανταζομαι υστερα απο ολα αυτα, τι εχει να ειπωθει στην επομενη μυστικη συναξη του Ιησου και των πιστων μαθητων του. Περι ιντερνετικης συνομοσιας, προβοκατσιας, κακοβουλων τυπων, "σας τα λεγα εγω", οι "ξεπεσμενοι του ιντερνετ", τα "μουνοπανα" που θελουν να βλαψουν τον αυθεντικο Bdfoxmoor και αλλες τετοιες Πουτσες. Θα το "κρατησουν ζωντανο" το blog ομως, δεν μασανε αυτοι. Εχουν μαθει στις κακοτοπιες και στις αδικες επιθεσεις της σκληρης πραγματικοτητας.
Μιχαλη μη μασας ρε... τυπακια που γουσταρουν πυξ λαξ και θαναση ειναι τα ζωα...αυτοι σε κραζουν .. ξερεις εσυ τωρα.. Αυτα να πεις στους... Blogger σου.. που θαρθουν στο live. Στον αποπροσανατολισμο αλλωστε εχεις μεγαλο ταλεντο.
Κοιτα την απαντηση του αποπανω μου(και οχι μονο) μου και συλλογισου τι κοινο εχεις φτιαξει. Για πρωτη φορα στην ζωη σου αναρωτησου πως τα καταφερες να φτιαξεις τετοιο κοινο.

"Και μην μιλας για τα παλια.... γιατι σε ξερουν καλα "

Ανώνυμος είπε...

oudeis alanthastos, oudeis anamarthtos. ektos ton mitakidi

dissectional01 είπε...

aaa re malakismena sas ponaei toso poly ap' oti fainete pou o mixalhs, h sadahzinia kai h parea tous synexizoun na kanoun AKOMA omorfa kai panw ap ola aksiopreph pramata....meinete sthn stasimothta kai sthn sapila sas eseis... dissectional01

Palios είπε...

Ti wraia anwmumoi me apo8imena.
Vrikate meros na rixete th holh sas.
Kai ta palia mh ta pianei kaneis sto stoma Tou
Giati ki autoi pou htan ekei tote htan oi megaluteroi kwlogluftes. Sunexiste tis exupnades anwnumoi afou sas
Do8hke h eukairia

giwrgos palatiani είπε...

anynimoi sta foroun ginan magies
sikofanties na arradiazoune arades
ti wraia ti kala antres krymmeni piso apo pc den axizi na asxoloumaste re sis. emeis kseroume pios einai o mixalis twra ti leei o kathe anonimos komplexikos apla adiaforoume. pios xerei giati to kanei alla toso myalo exei skatopsyxia to xeirotero pragma vlepis tous exei gini efialtis to lowbap giati den mporoun na to ftasoun 20 xronakia anonyme sinexise na vgalis ti xoli sou mexri na tin katapieis

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σε μια ηλικια προχωρημενη καπως. Αγαπαω το hiphop ακομα και το αγαπησα κυριως λογω των active member. Να πω την αληθεια μου, παντα ειχα ενα "κακο" , προσπαθουσα τοτε θυμαμαι να ακουω απλα την μουσικη χωρις να μπενω στην διαδικασια να φανατιζομαι. Θυμαμαι πολλα φιλαρακια μου τοτε ελεγαν οτι δεν ειμαι και τοσο δεμενος με το lowbap ομως εγω καθομουν μονος και ακουγα με τις ωρες cd και την ειχα δει πολυ εσωτερικα.. Το τραγικο ειναι οτι ειδα αργοτερα ενα χαμο πανω στην μουσικη που αγαπησα... γιναν πολλα.. τα φιλαρακια εκεινα, που αν τολμουσες να δειξεις εστω και λιγο οτι δεν εισαι φανατισμενος με το low bap σε κραζανε.. ολως τυχαιως ολοι μα ολοι σταματησαν να ακουνε.. καποιοι απο αυτους ειχαν μπει και στην freestyle.. αλλα πηραν ποδι, αλλοι μου απεδειξαν οτι ακουγαν low bap απλα για να το παιζουν μουρη και να βγαζουν γκομενακια μοστραροντας ως μελλοντικοι της φασης με live εδω και εκει φοροντας μπλουζακια active κλπ.. Κριση ηλικιας μαλλον. Με κατι επρεπε να δεθουν.
Εγιναν πολλα οκ. Ενα δεν καταλαβα ποτε ομως Μιχαλη και αν θες απαντησε μου. Γιατι ανοιξες την φαση τοτε και μπηκε ο καθε βλακας μεσα? Εχεις ενα μεριδιο ευθυνης και εσυ και το ξερεις. Ειναι δικαιωμα σου ομως οτι κανεις και οτι εκανες. Γιατι το lowbap ειναι γεννα δικια σου και το εχω καταλαβει πολυ καλα αυτο τι σημενει. Ειδικα για σενα.
Στα αρχιδια μου τα κολληματα, ο οπαδισμος, η υπερασπιση, οι κοντρες, και η καθε λουλα κουτσομπολα που ενδιαφερεται ακομα να μπει και στην μπανιερα σου. Καποιοι καταφεραν τοτε να μπουν, αλλα φυγαν νυχτα. Εγω ευτυχως εμενα παντα καπου απομερα τοτε παντα σε ολα αυτα. Γιαυτο σε σεβομε ακομα. Γιατι και ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου να σαι, οι στιχοι σου και η μουσικη σου για μενα καλυβουν τα παντα. Και παντα ετσι θα ναι. Και ας χαθηκαμε λιγο, κιας μην τα λεμε πια τοσο συχνα. Το μυαλο οταν ζηταει αληθειες, ψαχνει παντα την δικια σου μουσικη αγνα και εσωτερικα οπως τοτε.
Φιλτραρωντας τον καθε παθιασμενο πουστη, "εναντια σου" ή "υπερ σου".
Φιλτραρωντας τον καθενα που δεν καταλαβενει τι κανει..
Και αυτο το πουθενα, εξω απο τους "σαλιαριδες" (και τους μεν και τους δε) παντα μου λεει ενα πραγμα.. οτι σε εχω καταλαβει.

Ακου απλα.. και μην προσπαθεις να δειξεις, η να γινεις κατι.. το χεις χασει.
Καλο βραδυ.
Ανωνυμος και στο ιντερνετ

hobo with a pen είπε...

Μην κατηγορείτε το Μιχάλη, ο Μιχάλης έχει την ασθένεια του επαναστάτη.
Πολεμήθηκε πολύ πιο μικρός για τη μουσική του και την οχύρωσε τόσο φανατικά με προσωπικό κόστος που κατέληξε δικτάτορας και δυνάστης της.

Το μυαλό του δεν μπορεί πια να σκεφτεί πως υπάρχει και άλλος δρόμος.
Σκεφτείτε να παλεύετε χρόνια για κάτι, να έχετε χάσει πολλά από στιγμές μέχρι και φίλους στο βωμό του να μείνει άσπιλο αυτό για το οποίο παλεύετε και μετά να έρχεται κάποιος και να σας λέει πως υπάρχει και άλλος τρόπος.
Τότε όλα αυτά τα οποία θυσιάσατε ήταν μάταια.,

Γι' αυτό και δικαιολογώ το Μιχάλη και ξεχωρίζω το έργο του από τα λόγια και τον τρόπο του. Και όταν λέω έργο, αναφέρομαι στο καλλιτεχνικό κομμάτι και όχι φυσικά στο νοσούμενο από ιδρυματισμό πιστό στρατό του που σχημάτισε με τα χρόνια ώστε να έχει ως απάγκιο τις ώρες που η καλλιτεχνική του απαισιοδοξία και τα υπαρξιακά του ερωτήματα ("αξίζει αυτό που κάνω;", "γιατί είμαι μόνος;" κτλ..)του χτυπούν την πόρτα (κάτι το οποίο π.χ. στερείται ο Νικήτας και για αυτό φθίνει καλλιτεχνικά και πρώτα όμως ψυχολογικά).

Αυτό όμως που δε δύναμαι να δικαιολογήσω είναι το μένος και το μίσος που εμφανίζουν παιδιά 20 χρονών απέναντι στους αντιφρονούντες. Παιδιά που ξέρω και που θέλω να σέβομαι. Ο Πανούσης είχε πει πως ο φασισμός είναι νοοτροπία και όχι ιδεολογία και με βρίσκει 100% σύμφωνο.
Στο κάτω κάτω το μπαλάκι ο Μιχάλης το πέταξε, δεν ήρθε κανείς εδώ να πουλήσει νταϊλίκι, απλά να βρει κοινό σημείο επαφής, έστω και με μια πρότερη θυμωμένη διάθεση προϊόν της αίσθησης προσβολής των καλλιτεχνικών αλλά και ιδεολογικών του προτιμήσεων.

Με λίγα λόγια για μένα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, να βλέπω ανθρώπους που και τους 2 σέβομαι και που υπάρχει λόγος να τους σέβομαι, να αλληλο(?)κατηγορούνται.

Tέλος να πω πως όσο στερεύει το πηγάδι της έμπνευσης, εξωρυγνύωνται μαζικά λόγια φανατισμού τα οποία διψασμένα για κατανόηση παιδιά και όχι πρόβατα αναγνωρίζουν ως πρόδρομους οάσεων.

liberator είπε...

file hobo, eipes polla kai me wraio logia alla den yphrxe kapoio symperasma..eipes oti o mixalhs exei dhmiourghsei enan strato apo provata kati pou se kamia periptwsh den isxyei(kane ton kopo na gnwriseis atoma apo mesa kai tha deis).. epishs oti o nikhtas pou den exei kanei kati tetoio fthinei..malakies.. o nikhtas den exei to tharos tou mixalh kai exei kapoia proswpika themata ta opoia otan o mixalhs kai to low bap stamathse na ta kataprainei vghkan sthn epifaneia,, auta..

Ανώνυμος είπε...

hobo
ανάλυση για το πουτσο να στο πω απλά.
πως εσεις που ξερετε τοσα πολλα κλανετε αρχίδια τοσα χρονια. αναλυσεις επι αναλυσεων για κατι που ουτε την αρχικη του αισθηση δεν εχετε καταλαβει.
αφηστε το και τραβατε αλλου γιατι κι αυτο που κανεις hobo αισθητικη φασισμου εχει.
χωρις καμια εκτιμηση
ανωνυμος (επειδη κανεις δεν ενδιαφερεται για το ποιος ειμαι)

Τοτέμ (Μεταλλεργάτερ) είπε...

Τα 2 λάθη του Μιχάλη:

1. Έγραψε ολόκληρη ανακοίνωση και την πρόσεξε (όσον αφορά και τη διατύπωση) αντί να γράψει "Όσοι θέλετε να αναβληθεί το live στις 10, σας ενημερώνω ότι θα γίνει και δεν πα να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω".

2. Κάθεται και ασχολείται και απαντάει σε σχόλια, όταν στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει αυτό που εβραίος (ραβίνος) είναι γνωστό στο ίντερνετ και ως "obvious troll is obvious".

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μιχάλης δεν τους γράφει όλους στ'αρχ*δια του. Και (1) αυτούς που του ζητήσανε να αναβάλει τη συναυλία, και (2) τους καλλιτεχνάδες που του πετάξανε οι (1) σαν αίτια αναβολής μιας συναυλίας, και (3) όλα τα trolls που γράφουν σχόλια μπας και τσιμπήσει κανένας για να κοντραριστείτε πίσω από οθόνες και πληκτρολόγια, και (4) όλους εμάς τους υπόλοιπους που παρακολουθούμε αυτήν τη γελοία ιντερνετική κόντρα με ενδιαφέρον, λες και είναι ντοκυμαντέρ στο Discovery Channel για την αναπαραγωγή του βασιλικού πιγκουίνου.

Χίλιες φορές τα φόρουμ και τα myspace και τα facebook. Τουλάχιστον εκεί όσοι τρολλάρουν, δεν τρολλάρουν ωραία αρχικά κείμενα. Συνεχίζουν ο ένας τη μλκία του αλλουνού. Αντίθετα με το παρόν blog post που ξεκινά όμορφα (αν και κατά την άποψή μου άσκοπα, αλλά είναι κοινά αποδεκτό ότι η άποψή μου δεν μετράει. Ακόμα κι εγώ με έχω γραμμένο), και συνεχίζεται με μικρές σποραδικές ριπές μλκίας στα σχόλια.

Μιχάλη, όσους τρολλάρουν στο ίντερνετ γράψ'τους στα αρχ*δια σου. Αλλά, υπόψιν, είναι πολλοί, οπότε καλού κακού κάνε πρώτα ένα φορμάτ...

Ρησπέκτ.

liberator είπε...

koita pou leei
o totem na mhn apantaei o mixalhs se malakies.. axaxaxaxa(kserei autos

Τοτέμ (Μεταλλεργάτερ) είπε...

Μα δεν είδα κανέναν να ρωτάει εδώ τίποτα. Ergo, έχω δίκιο. Μπράβο μου, σας αξίζω, logic wins.

Ανώνυμος είπε...

Η εξίσωση του Θ.Παπακωνσταντίνου με τους πυξ λαξ και τον Βασίλη παπακωνσταντινου δεν προσέβαλε την αισθητική κανενός εδω μέσα? Εγω πιστεύω πως το κοινό του low bap είχε αυξημένο αισθητικό κριτήριο.Να παραθέσω εδώ κάποιες πληροφορίες γιατί οι περισσότεροι εδώ παίζει ούτε ακουστά να τον έχουν.Ο Θ. Παπακωνσταντίνου δεν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικό κανάλι τα 18 χρονια της πορείας του ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!Ούτε μουσικές εκπομπές ούτε αφιερώματα ούτε τίποτα !Ο Θ. παπακωνσταντίνου έπαιξε περσι στο φεστιβάλ άμεσης δημοκρατίας στη σαλονίκη 4 ώρες ΤΖΑΜΠΑ...ουτε φράγκο για αυτόν ούτε εισητήριο για οικονομική
ενίσχυση...Ο Θ.Παπακωνσταντίνου τραβήχτηκε με λιγες μέρες προσυννενόησης για να παίξει σε συναυλία οικονομικης ενίσχυσης αιγύπτιων απεργών αλλιεργατων στησαλονίκη.Και πάλι τζάμπα...Πράγμα που νομίζω πως αποδεικνύει πως δε μασάει τα λόγια του ούτε παζαρεύει τη στάση.Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα όταν ένας τέτοιος άνθρωπος αποκαλείται ματαιόδοξος και φιλοχρήματος.Πρόβλημα σεβασμου κρίσης και τσουβαλιασματος.Για τους υπόλοιπους εδω μέσα δε με νοιάζει.Αλλα αλήθεια με πονάει απίστευτα να τα ακούω από εναν άνθρωπο που τραγουδούσα τους στίχους του στις πορείες και στις καταληψεις όταν δυσκολεύαν τα πράγματα,για να πέρνω κουράγιο.Κρίμα.Πραγματικα.

υγ.Από προσωπική πείρα διαβεβαιώνω πως το κοινό στις συναυλίες του θανάση ειναι σε μεγάλο ποσοστο ίδιο με το κοινό του μιχάλη.Αυτό ίσως να λέει κάτι σε όποιον έχει ανοιχτά αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Blaka Pountidi, Totem pws skata se lene (pou isws nomizeis oti kaneis kai mousikh) An diabazes ligo pio prosextika strogylh blakofatsa, thn syzitisi, tha prosekseis oti kapoia apo ta paidia poy eferan antitheseis eixan kai epixirimata. Alla o ilithios egkefalos soy mallon apo thn poli koumouna exei sapisei kai den thoreis kai kala, poy lene sto xorio moy.
Kai kati akoma stroggyle koutsodonth, edw kai genika sto internet yparxei dikeoma na legonte apopseis. ta troll kai ta skata pou grafeis einai alla logia na gamiomaste.
yparxei kai h allh apopsh blaka, den einai aparetita troll,
yparxei kai i antithesi
kai i antilogia
XAMENE

Ανώνυμος είπε...

EN ETH 2011 KAPOIOS ME TO ONOMA POYNTIDIS (AKA TOTEM) MILAEI KAI APEYTHINETE STON ALLOTE DEMONISMENO KAI TROMERA TALANTOYXO BDFOXMOOR TWN ACTIVE MEMBER, MESA APO ENA BLOG KAPOU STO POYTHENA, LEGONTAS TOU THN ISTORIKH FRASH "MHN APANTAS STA TROLL"""""
PARAKMH- PTWSH- PARAZALH-
MIXALH. KSYPNA. KAI ASE TIS ANAKOINWSEIS KAI TOUS TOTEMIDES.
MIPWS TO KSANAFEREIS STA ISA.
AN KAI TO TRENAKI XAMENO FENETE PIA

Τοτέμ (Μεταλλεργάτερ) είπε...

Και φυσικά η αντίθετη άποψη είναι πάντα η σωστή, ειδικά για αυτόν που την εκφέρει. Και όσο περισσότερα comments κάνει αυτός που την εκφέρει σε ένα post, τόσο μεγαλώνει το δίκιο του. Και φυσικά αν κάποιος μιλάει επώνυμα και έχει συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση έχει πάντα άδικο, και πρέπει να πεθάνει. Και αυτός, και ο De Jong. Γιατί βάρεσε με φλάκι τον Τσάμπι Αλόνσο, όχι γιατί σκότωσε τον Μπεν Αρφά (κνήμη/περόνη), αλλά που να καταλάβουμε εμείς οι low bap οι κολλημένοι από ιντερνετικό δίκαιο και από πολιτική και από De Jong και τάκλιν! Ντροπή μας!

Προτείνω από αυτό εδώ το blog να ξεκινήσει η επανάσταση ενάντια στο low bap από την "στρατιά των ανώνυμων" η οποία αργότερα μπορεί να γίνει και πολιτικό κόμμα και να κερδίσει και τις εκλογές. Ένας ανώνυμος θα μας σώσει. Κι ας μην χρειαζόμαστε σώσιμο. Και στο λάβαρο της επανάστασης να γράφει "log in to revolt"...

Είδα το Red State του Kevin Smith. Creepy αλλά καλό.

O Mick Foley είναι θεός.

Έξω τα καζάνια του θανάτου.

Dennis Rodman, Hall of Fame, ρησπέκτ.

Τρεις σαμουράι, δυο ζόμπι κι ένα νερόφιδο.

Να πεθάνει ο De Jong.

liberator είπε...

vrizei o allos ton totem pou an ton eixe mprosta tou koko.. o anwnymos...gia ton filo apo panw den nomizw kaneis na eksiswse ton thanash papakwstantinou me tous pyx lax..egw toul ton paw arketa..mia dieukrinhsh apo ton mixalh tha htan anagkaia pistevw

hobo with a pen είπε...

Πριν πω οτιδήποτε, να σημειώσω πως υπογράμμισα ότι δεν είναι πρόβατα το κοινό του low bap. Συγκεκριμένα είπα:
"Tέλος να πω πως όσο στερεύει το πηγάδι της έμπνευσης, εξωρυγνύωνται μαζικά λόγια φανατισμού τα οποία διψασμένα για κατανόηση παιδιά και όχι πρόβατα αναγνωρίζουν ως πρόδρομους οάσεων."

Όσον αφορά τις 2 απαντήσεις στο σχόλιό μου, το ύφος τους (το γαμάω αβέρτα γιατί έτσι) απλά επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μου..

Συγκεκριμένα τώρα, ο Totem όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα προέτρεψαν το Μιχάλη να μην απαντάει.
Εδώ έρχεται και δένει το γλυκό.
Τα σχόλια:
1."Κάθεται και ασχολείται και απαντάει σε σχόλια"
2."Αντί να είμαστε μια όμορφη παρέα και να συζητάμε μεταξύ μας δίνεις αξία στον κάθε καλοθελητή ρε Μιχάλη"
Φανερώνουν τις βασικές αρχές της φασιστικής νοοτροπίας και της νόσου του ιδρυματισμού που ανέφερα παραπάνω.

Δηλαδή, λέμε τα δικά μας, συμφωνούμε με τους εαυτούς μας, γράφουμε στα @@ μας τους αντιφρονούντες αφού πρώτα τους πούμε μια κλιντιστγουντιανή ατάκα του στυλ "σε γαμάω και σπάω πλάκα".
H εσωστρέφεια είναι δομικό στοιχείο των κομμουνιστικών οργανώσεων και όλων των παρωχημένων πρώην επαναστατικών σχημάτων.
Αν λοιπόν τον low bap φθίνει σε ένα τέτοιο σχήμα, τότε ο καπετάνιος πρέπει να αφήσει το καράβι ή να προσποιηθεί πως το παγόβουνο του χρόνου, άφησε το καράβι αμόλυντο και άφθαρτο, και να βουλιάξει μαζί του.

Τέλος στον φίλο που είπε:
"πως εσεις που ξερετε τοσα πολλα κλανετε αρχίδια τοσα χρονια"

1ον, αν εννοεί ότι καλλιτεχνικά δεν έχω να καταθέσω κάτι μιας και η τέχνη είναι αγώνας επίδειξης να αναφέρω πως είμαι 20 χρονών..
2ον και κυριότερο και 40 να μουνα αποτυχημένος πάλι θα μπορούσα να κρίνω το Μιχάλη, όπως ακριβώς κρίνω ως ανάρμοστη την συμπεριφορά του Μουρίνιο χωρίς να είμαι διεθνούς φήμης προπονητής, με μοναδικό σύμμαχό μου τη λογική..

Η λογική ενός επιχειρήματος, όπως και το ίδιο το επιχείρημα δεν εξαρτώνται από τον πομπό. To επιχείρημα είναι αυτούσια οντότητα, που αν δε σε εκφράζει πρέπει να επιτεθείς στην ίδια και όχι στον γονέα της, όπως ακριβώς όταν σε πυροβολήσουν αποφεύγεις τη σφαίρα και όχι το σκοπευτή..

Ανώνυμος είπε...

το lowbap υφιστατο απο το 92 εως το 2001. μετα... με τοτεμ να λεει το "νυχτωσε αποψε νωρις" και το "φυσαει κοντρα" ειναι για να κλαις. Ακομα και ο μυτακιδης εχει πεσει πολυ στιχουργικα. Οποτε αδικα βγαζετε ανακοινωσεις

liberator είπε...

vlaka anwnyme.. to fysaei kontra den eixe vgei to 2001.. meta to 2001 exoun vgei toses kommatares.. einai ola omorfia pia,kai den to lew egw to lene oi palioi.. mixalh kane kati me merika sxolia,,arrwstainoume re..

Γιάννης Λιάτσος είπε...

re stamatiste na asxoliste aste tous na nomizoun oti kanoun kati kai na xerontai!!!! kai liberator xwris pareksigisi o mixalhs oti exei na pei to leei me ta tragoudia tou den exei anagi n apantisei s olous autous pou t mono pou kseroun einai na krazoun mesa apo ena pc!!!!! kai oso gia to totem kante auta pou exei kanei autos kai meta miliste!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...αδέρφια μου και "αδερφές", η αλήθεια είναι πως το ελληνικό, μουσικό συνάφι ως κακέκτυπο του αμερικανοαγγλικού...αυτή η σκατούλα δίπλα στη μεγάλη χέσα της αιώνιας μουσικής... για άλλη μια φορά, αν αληθεύει το της Πέτρας σκάνδαλο, αποδεικύει πως οι εβραίοι στη θέση των Εβραίων νεοέλληνες, του Μασσωνο-Νταλάρα οι υπάλληλοι και μαθητάδες, οι μεσάζοντες, εμποράκιδες, νταβάδες που τρώνε απ το παζάρεμα των συναυλιών αγχώνονται πως θα βγάλουν το Χειμώνα πριν τον πόλεμο...μην τους παρεξηγείται είναι άχριστοι ακόμα και μια ντομάτα να κόψουν και ένα βλήτο να μάσουν...τι να κάνουν κι αυτοί???...πως θα ζήσουν???...πουλάνε ότι έχουν!!!...τώρα για τους μουσικάντιδες...τι να πω κι εγώ ο σκόληξ???...ακούω και βλέπω πολλά πίσω από το παραβάν...έχουν λίγο καιρό ακόμα μήπως ξετρομάξουν από τη μαφία του μουσικού συναφιού και γίνουν άνθρωποι καλοί επιτέλους...μήπως και υποστιρήξουν κάμποσα απ' όσα όμορφα τραγουδάνε...τι έχετε να χάσετε μωρε???...ένα μιστό και το γάλα των παιδιών σας???...μαλάκες αυτά ήδη τα χάσατε...τέλος για τον Μιχάλη έχω να πω πως όσες μαλακίες Τοτέμ και να χει κάνει, είναι οι λιγότερες και με διαφορά απ' όλους μας...και μπορώ να το αποδείξω αυτό σε οποιοδήποτε περίεργο και κακόβουλο κοιμάμενο ακροατή που βλέπει μέχρι τη μύτη του και ακούει μέχρι το κώλο του...δεν υπάρχει η φιλότιμη προσπάθεια κι ο αγώνας που χει κάνει να σταθεί μόνος του απέναντι όλα αυτά τα χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο...είναι ντροπή να μην τον χειροκροτάμε και να μην τον στηρίζουμε, να μην τον θαυμάζουμε και να μην τον ευλογάμε ακόμα και όσοι διαφωνείται μαζί του...τι στο διάολο θέλουμε τελικά???...ένας έχει το θάρρος της γνώμης του σήμερα και μουντάρει, και μας κακοφαίνετε???...εκτώς αν είστε τόσο αγαθοί που ξέρετε τον ρόλο σας και θέλετε να τον κάνετε ήρωα...τότε πάσο...η ιστορία ούτως ή άλλος θα τον δικαιώσει μαλάκες...αν οι μικρότεροι θα 'μαστε ζωντανοί θα χω να σας κράζω στα γεράματα!!!...δε θα άλλαζα εμφάνιση των active member όσο και να γουστάρω τα τραγούδια του Θανάση...δε θα πούλαγα την ψυχή για την ομορφιά...εγώ θα πάω Πέτρα να δω active member πάντως...Συγνώνη τραγουδιάριδες αν σας χαλώ τη πιάστα...

Πάνος Πενταρίτσας (ΒΟΜΒΟΙ)

F.AN. είπε...

...παιδιά αλήθεια πέστε μου σας αρέσουν τα τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου;

...ρε παιδιά είναι απλά παράφωνος...δεν το ακούτε;;;


...δε θα'θέλα να μου τραγουδήσει ούτε στην κηδεία μου...ίσως βέβαια τότε να ανασταινόμουν απ'την παραφωνία του...κ'απ'την αταλαντοσύνη του...είναι δασκαλάκος είμαι σίγουρος...η χροιά της φωνής του κάθε ανθρώπου δείχνει ποιος είναι...είναι ένας ατάλαντος....που καβάλα στην λοβοτομή του ''έντεχνου'' πλουτίζει...ενώ δεν αξίζει μία...


...ο βασιλιάς είναι γυμνός...στην εποχή του τίποτα...ασχολούνται πολλοί με το τίποτα...



...σ'αυτά τα τετραγωνικά γης τα τελευταία 100 χρόνια έχουν βγει τόσο όμορφα πράγματα μουσικά...από που να ξεκινήσω;...τσιτσάνης, μάρκος, στράτος, στέλιος, αγγελόπουλος, μάνος, μίκης(έστω κ'αν με τη στάση του μας έχει ξενερώσει πολλές φορές), καλδάρας, ξαρχάκος....κ'τόσοι άλλοι...αντικειμενικά ήδη σ'όλους αυτούς τους μεγάλους ανήκουν οι ACTIVE MEMBER...
...αφήστε ρε μάγκες τον Μιχάλη στην ησυχία του...

...γιατί βαράτε το δέντρο; ...επειδή παράγει καρπούς;


...ασχολείστε μουσικά με τα τίποτα;


...εκεί είναι θέμα ψυχανάλυσης...


Υ.Γ.


1

...Ο Μικρούτσικος γυρνά την Ελλάδα...τσεπώνει αβέρτα...δεν προσφέρει τίποτα...απλά τσεπώνει...δεν έχει πει τίποτα για την κατάσταση...την σημερινή...λογικό...δεν θα τον καλέσουν οι πουτάνες πασοκτζήδες δήμαρχοι...αν πει κάτι κακό...για τον Τζέφρυ...άλλωστε τι αξίζει πιο πολύ 10 χιλιάρικα στην τσεπη ή η επανάσταση;...ο Θάνος είναι καλό παιδί...αλλιώς δεν θα γινόταν υπουργός...αλλά γενικά με ξενερώνει όλη αυτή η κάστα...γιατί απλά καλλιτεχνικά είναι μέτριοι...ναι ο Βασιλιάς είναι γυμνός...

2

...παιδιά σας κορο'ι'δεύουν αισχρά κ'ελεεινά...ξεφύγετε...απλά για λίγο σκεφτείτε...απλά σκεφτείτε...κ'αν σκεφτείτε...βγάλτε την δικιά σας φωνή...


3


...όχι άλλη μιζέρια...

Ανώνυμος είπε...

Μωρε εγώ δεν έχω κανένα δίλημμα θα ήθελα πολύ να έρθω στη συναυλία αλλά δεν παίζει μια! Είμαι σε φάση ανεργίας, έξωσης κ αστεγοποίησης χαχα ε ρε γλέντια

ανησυχος είπε...

Φίλε F.AN ο μιχαλης δεν κατηγόρησε το Θανάση για αταλαντοσύνη αλλα ως φιλοχρήματο ματαιόδοξο και κάλπικο,και συγκεκριμένα τον τσουβάλιασε μαζί με όλα τα άλλα έντεχνα χωρις να το στηρίζει κάπου.Σαν να βάζουμε στην ίδια μοιρα τους ακτιβ μέμπερ με τον εισβολέα.Υπάρχει ένα ποστ από πάνω που δίνει κάποιες πληροφοριες για το θανάση.Εκτος αν τοποθετηθεί ο μιχάλης και εξηγήσει τους χαρακτηρισμους.Οσο για το αν ειναι αταλαντος μάλλον δεν έχεις καταλάβει και πολλά από την αισθητική των στίχων και της μουσικης του.Και μένεις μόνο στη φωνή,που ποτέ δεν περηφανευτηκε γι αυτή παρόλα αυτά οι ερμηνείες του γίνονται μοναδικές .Να φανταστώ δε σου αρέσει και το ¨μια καληνύχτα από τον αερα¨γιατί ο μιχάλης δεν είναι καλλίφωνος.
Και στην τελική ένας άνθρωπος που μαζευει χαλαρα πέντε χιλιαδες κοινό μόνος χωρις καμία μιντιακή προβολή μάλλον δεν είναι ατάλαντος...

hippocampus είπε...

gia to sxolio stis 3.01 p.m.esu dhladh re file gia kapoia douleia pou kaneis den kostologeis ton eauto sou...an exeis doulepsei kiolas pote sthn zwh sou...to provlhma pou einai an phre 8?as parei kai 18 afou ta akzizei....sto katw katw den ta klevei emeis oloi tou ta dinoume pou goustaroume...alla opws leei kai to rhto osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria.....kai thn alepou tou valtou duskola thn ftanei kaneis.....

Ανώνυμος είπε...

Ηλιθιε hippocampus "επωνυμε" , το παιδι απο πανω σου μεσα σε ολα προφανως εννοει οτι δεν μπορεις να βγενεις και να μιλας για οποιονδηποτε Θ. παπακων. Οταν "εσυ" που βγαζεις και ανακοινωσεις εισαι χειροτερος και παιδι της αρχι-αρπαχτης. ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΑΜΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ.
Και οχι ρε παλιοπουστα hippocampus, αν ο valderamma λεει αληθεια σε οσα λεει, τοτε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ?????? ΑΞΙΖΕΙ 8000 ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ? ΠΟΙΟΣ
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ? ΠΟΙΟΣ???
Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ??
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΙΑΣΤΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη θελω να φερω τους active member στο χωριο μου.Μου ζητανε 8000.Σκεφτομαι εγω τωρα...αν βαλω 15 εισοδο και κοψω 1000 εισητηρια ειναι 15000,μειον 8000...βγαζω 7000 !!!!
Εαν ομως κοψω 100...ε,δεν τρεχει και τιποτα θα μου τα χαρισει ο Μιχαλης τα υπολοιπα !!!
Μιχαλη κλεισαμε ετσι ?????

F.AN. είπε...

...λοιπόν...αναλαμβάνω την ευθύνη ν'απαντήσω εγώ...

...μ'αρέσει όσο μπορώ να φτάνω κοντά στην αλήθεια...όσο μπορώ...

...έχω διοργανώσει στο παρελθόν πολλές συναυλίες...κ'ξέρω ακριβώς...την φάση...


...έχω πολλά να πω...ακριβώς...γιατί έχω προσωπική άποψη...δεν είμαι απλά ένας ακροατής...

...μια συναυλία...για να στηθεί...κοστίζει τουλάχιστον 3 με 5 χιλιάρικα...στην καλύτερη περίπτωση...βάλε μέσα ενοικίαση ήχου...αφίσες...κάβα...αναψυκτικά κ'μπύρες δηλαδή...μίλησα για 3-5 χιλιάρικα...στην καλύτερη των περιπτώσεων...αν μιλήσουμε για συναυλίες σε στάδια...πάμε πολύ παραπάνω...

...λοιπόν το πιο εύκολο για ένα συγκρότημα είναι να πει...αδέρφια βάλτε στην αφίσα μας όσο περισσότερους νταβατζήδες μπορείτε...κ'στην σκηνή από δεξιά marlboro...απ'τα αριστερά...chivas...κ'στο κέντρο...όποιος δώσει τα πιο πολλά!!!

...αυτή είναι η διαφορά των active member...κάνουν το λόγο τους πράξη...κράζουν τις πολυεθνικές...κράζουν τ'άσχημα...κ'δεν θέλουν καμιά σχέση μ'αυτούς...


...στηρίζονται...σ'αυτούς που τους αγαπούν...τα χρήματα που μαζεύονται απ'τις συναυλίες...δεν πάνε για να χτίσει ο Μιχάλης βίλες...δεν έχει...αλλά για να μπορέσει να είναι ανεξάρτητος...να μπορεί να είναι ανεξάρτητος...να βγάζει τους δίσκους του μόνος του...να μιλάει για όλους...χωρίς να περιμένει κάποιον νταβατζή...να τον εγκρίνει...δηλαδή όπως μου έλεγε ο αντάρτης ο παππούς μου...είναι κύριος του εαυτού του...



http://www.lowbap.com/gr/newsdetails.asp?newid=8




...λοιπόν σε καλλιτεχνικό επίπεδο, θλίβομαι...που στην εποχή μας ασχολούμαστε με το τίποτα...είμαι παιδί της δεκαετίας του '80...στην εφηβεία μου μεγάλωσα με το σπουδαίο τότε ρεύμα της εναλλακτικής ελληνικής σκηνής...τι να πρωτοπώ!!!...όλα τα όμορφα στα μέσα του '90 ήταν εν εξελίξει...είχα από τότε προβλέψει αυτά που έρχονται...εγώ μεγάλωσα με ΤΡΥΠΕΣ...οι σημερινοί μεγαλώνουν με ONEIRAMA...μεγάλωσα κ'πρόλαβα ακόμη...την αξία του βινυλίου...αργότερα λίγο μετά τα 20...άρχισα να καταλαβαίνω συνολικά την αξία της ελληνικής μουσικής...


...ποιοι από εσάς διαλέξατε πραγματικά τα όσα ακούτε;...σας δόθηκε η ευκαιρία να κρίνετε πριν σας επιβάλλουν...όλα άσπρο κ'μαύρο...μάλλον...ε;...σκεφτείτε για σας...ποιοι από εσάς διαλέξατε...πραγματικά αγανακτισμένος...είναι αυτός που διαδηλώνει με την κάθε πράξη του κάθε στιγμή...τι άλλο πια να εξηγήσω...σε λίγα χρόνια...μάλλον όλοι εμείς θα είμαστε απλά ακατανόητοι...όταν γίνουν γιαγιάδες κ'παππούδες...η γενιά του fame story...κ'του FACEBOOK...

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο λογιστης δεν εγραψε σχολιο !!!
Ακομα και ο Jesus Crist εγραψε,ο οποιος εχει και site,αχαχαχααχαχαχα


Ο/Η R. είπε...
Η φωνή της αληθινής ομορφιάς ηχεί πολύ σιγά και διεισδύει μόνο στα πιο ευαίσθητα αφτιά. ~Νίτσε~

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ

tilemaxas είπε...

ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ HIP HOP.
Ο ΜΗΧΑΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ OLD SCHOOL HIP HOP ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΚΑΚΙΑ..
ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ,SAMPLES, ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?

ΕΞΑΛΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ ΜΟΥ!
ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΛΗΜΑΤΑ!
ΑΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ HIP HOP ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ...
ΚΑΙ BLOG ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΡΗΜΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ..ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ????

ΜΗΧΑΛΗ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ OUTRO...(ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ)
ΜΑΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΙΤΑΡΙ LOWBAPIANOS ΣΤΙΣ 10. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνlowbapers η αληθεια ειναι οτι η ημερομηνια 10.9. συμπεφτει με ενα αλλο πολυ σοβαρο ραντεβου που καμια σχεση δεν εχει με τη μουσικη σκηνη. Εχει ομως με ην πολιτικη και θαρρω πως θα επρεπε να εχει ληφθει υποψη γιατι το lowbap ειναι και μουσικη και πολιτικη. Μιλαω για τη διαδηλωση στη ΔΕΘ. Γι αυτον το λογο και μονο γι αυτον θα επρεπε να εχει αλλαξει η ημερομηνια.
Επομενως τα λεμε στη θεσσαλονικη.

φιλικα παντα

tilemaxas είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧ...ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΟΞΥΘΥΜΟΣ, ΑΝΥΔΕΟΣ, ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ....
ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΗΛΙΘΕΙΕ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΑΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑΡΑΝΔΟ ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ ΣΑΣ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ...ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

χαχαχχχαχ ο μυτακιδης σβηνει τα posts.
βλαξ. βλαξ . βλαξ! καταντια

Ανώνυμος είπε...

grapse kati mytakidh,apanta se osous se kakologoun,pes kati,ena anekdoto,otidhpote
pes th gnomh sou gia tin ellhnikh mousikh,apla kane ena sxolio

Στιχειό είπε...

Σε παρακαλούμε Μιχάλη δώσε μας σημασία...

Gabbie είπε...

Ποσο κομπλεξικα,ανωριμα ανθρωπακια υπαρχουν σ'αυτον τον τοπο !!
Τραβηχτειτε πιο 'κει..
Μας βρωμιζεται τον αερα !

Νικος Κ. είπε...

Επειδη ειμαι και εγω απο αυτους που ακουνε κ τον θαναση κ τον μιχαλη και επειδη πολλα παιδακια απο εδω δεν ξερουν τον χριστο τους για τον θαναση κ ποσες φορες εχει παιξει τζαμπα, για ποιους σκοπους κλπ. περιμενω και εγω μια απαντηση απο τον μιχαλη για αυτα που ειπε το παιδι στις "2 Σεπτεμβρίου 2011 7:47 μ.μ."
Καλοι ειναι οι χαρακτηρισμοι αλλα να τους στηριζουμε με τα καταλληλα επιχειρηματα Μιχαλη,να μην απανταμε μονο στα τσογλανια...

Ανώνυμος είπε...

Όλοι γίνατε ειδήμωνες, όλοι ξέρετε, ολοι είσαστε ειδικοί! Ένα μάτσο κουτσομπόλες είστε, τίποτα παραπάνω! ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ όλοι εσείς που γράφετε τον ξέρετε προσωπίκα τον άνθρωπο?
ΦΥΣΙΚΑ και όχι....
Στο κάτω-κάτω ο καθένας έχει την αποψή του και μπορεί να τη λεεί και καλά έκανε ο μιχάλης και την είπε αυτό κάνει τόσα χρόνια! Μίλατε για πρόβατα όλοι, αλλά εσείς δεν είστε που μέσα από λόγια άλλων τον μισείτε τόσο? Έχω παρατηρήσει πως όταν κρίνετε το Μιχάλη το παίζετε όλοι ανάρχες!!!!!!!!


""""""Επιτρεψέ μου λοιπόν να τους σέρνω όσα θέλω
με τον ήλιο μου μονάχα ν ανατέλω
το ασημένιο και το μαύρο τους χρώμα
το μονοπάτι μου είναι απ την καρδιά στο στόμα.
Λοιπόν αταίριαστη μ αυτούς η ευγένεια
Ούτε μακρινή δεν έχω συγγένεια
Ξεχώρισέ τα κι εσύ κι άστο τσουβάλιασμα
κάπου τα όμορφα ζητάνε αγκάλιασμα
Κι αν τα όμορφα για σένα είναι όλα όσα βρίζω
τραβήξου πιο κει γιατί καιρό θα σε πρήζω"""""""

Ποιητή εμείς εδώ περίμενουμε την όμορφη δουλεία σου να μας ταξιδευσεί πάλι!!

-και σε παρακαλώ πολύ δε θα μου λες εσύ πότε θα έρθώ σε live και πότε θα πάρω cds θα το κάνω όταν θέλω εγώ γιατί με λένε πρόβατο! Καλή αντάμωση Μιχαλιό το σάββατο!

Ανώνυμος είπε...

Σβήσιμο των σχολίων από παιδιά που ανέφεραν ότι ο καλλιτέχνης μας ζητούσε 8 χιλιάρικα ανά συναυλία και τον πουλάνε οι ίδιοι άνθρωποι που πουλάνε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ρε ουστ! Υποκριτή του κερατά!Ξέρω πάλι θα με σβήσεις αλλά στα παπάρια μου. Θα το γράφω μέχρι να βαρεθείς εσύ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZB4Pgz8YTak.ένα κομμάτι με πολλές αλήθειες.σίγουρα τον γνωρίζετε..

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας από τους Παπακωνσταντίνου (ο Βασίλης) τίγκαρε από κόσμο στη συναυλία του στο Θέατρο Πέτρας χτες Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου (με εισιτήριο 15 ευρώ). Για να δούμε «τι ψάρια θα πιάσει» ο Μιχάλης στις 10 του μήνα στον ίδιο χώρο με το ίδιο εισιτήριο...

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ρε παιδιά εμένα τυχαίνει να μη μου αρέσει ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε οι πυξ λαξ (όχι ότι τους ταυτίζω) και θα ήταν προσβολή σε μένα, ο Μιχάλης να αλλάξει την συναυλία γι αυτό. Κι αντί να σας ενοχλήσει που υπάρχουν άνθρωποι που λεν στους active member να ακυρώσουν την εμφάνιση γιατι παίζουν οι πυξ λαξ, ασχολείστε με άλλα.

Λυπάμαι που κάποιοι θεωρούν πως όποιος ακούει low bap είναι προβατο, είναι πολύ άσχημο σχόλιο και εντύπωση. Εγώ όσο κι αν τους αγαπάω τους active, δεν θα έλεγα ποτέ στον Παπακωνσταντίνου να αλλάξει τη συναυλία του. Μάλλον αυτοί που του το είπανε, θα έχουν πρόσκληση και θέλουν να πάνε.

Επίσης δεν νομίζω πως είναι φανατισμός να ακολουθείς κάτι που σ' αρέσει. Και όποιος νομίζει πως το επέβαλε αυτό ο Μιχάλης, τότε δεν σέβεται την (μουσική) αισθητική μου και του καθενός που ακούει.

Σε αντίθεση με κάποιους που ψάχνουν ψεγάδια και τελικά αυτοί έχουν κάνει τον Μιχάλη θεό και όχι εμείς. θέλω να πώ πως τον θεωρώ πολύ ανθρώπινο, με τρομερές αδυναμίες και πολλά σφάλματα. Το ότι είναι τόσο παχύς, είναι τρανό παράδειγμα. Αν αγαπούσε και πρόσεχε τον εαυτό του όπως ισχυρίζονται πολλοί, θα έκανε κάτι να αδυνατίσει (και πρέπει, εδώ που τα λέμε). Εγώ πιστεύω πως κάθε κιλό του, είναι και ένα τραγούδι του, δώρο σε εμάς (σκεφτείτε το...).

Τέλος, εγώ θα πάω εκεί που μιλάνε για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Κι αν υπάρξουν κι άλλοι που θα μιλάνε γι αυτό στα τραγούδια τους (και όχι στις παύσεις), θα τους έκανα "πλούσιους" αφού το συνηθίζω. Όπως κάνω τον Μιχάλη, τη sadahzinia, τον jamoan, τον dj, τους τεχνικούς, τα παιδιά που κολλάνε αφίσες.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ψάχνουμε τα επιχειρήματα για τους χαρακτηρισμούς εναντίον του Θανάση

Ανώνυμος είπε...

Και αλλοι περασαμε την καταθλιψη φιλε.Δεν ειναι κακο να μπεις εκει,αλλα ειναι κακο να μην θες να βγης.Τα οπαδακια δεν ειναι χαπακια που θα σε κανουν να γινεις καλα,ειναι ακολουθητες που οταν και αμα θελησεις να πεταξεις θα σε κρατησουν στην γη.Προσεχε τους και προσεξε και τον εαυτο σου και τους ανθρωπους που αγαπας.Αυτοι που σε λατρευουν ακριτα ,επειδη νομιζουν πως κατι καταλαβαν ειναι τα δεσμα σου.Σπαστα και οποιος εχει τα αρχιδια και μπορει,θα ακολουθησει.Βγες φιλε απο τον βαλτο,εχουμε πραγματα να παλεψουμε στον δρομο για την ελευθερια.Δεν θα υποστηριξω ουτε εσενα ,ουτε κανεναν Παπακωνσταντινου αλλα στις στιγμες που θελω,θα ακου και θα "μιλαω" με οποιον θελω.Τα τραγουδια σας ειναι δικα μου και τα κανω οτι θελω.Δεν με νοιαζουν ουτε οι μανατζαρεοι,ουτε τα εισητηρια και οι σπονσορες.Οποιος θελει να τα κρατησε για παρτη του,ας τα κρατησει και ας τα βαλει σε οποια τρυπα θελει.Μας τα δινετε;Φωτια τους βαζουμε και τα καιμε.Ξεκολλα αδερφε,δεν ειναι τωρα καιρος για εγωτισμους και μαλακιες.Ειναι ωρα να τραβηξουμε μπροστα.Αιντε...παμε.....
Θα τα ξαναπουμε στην Πετρα.Και οταν οι καγκουρες χοροπηδανε μπροστα(και μην βιαστουνε καποιοι να δεχθουν τον χαρακτηρισμο για τον εαυτο τους,γιατι ετσι μπαινουν οι ιδεες στο μυαλο μας),θα κανω μια ετσι και θα σε κοιταω στα ματια.Τα πιστευεις αυτα που λες.Το χω δει,το ξερω.Ξεκολλα λεμε και παμε μπροστα.

Ανώνυμος είπε...

Σκυφτοί-ξεσκυφτοί, θα πάμε στον Θανάση το Σάββατο. Στον Θανάση που, αν μη τι άλλο, προσέχει τα λόγια του και δεν εξακοντίζει παρόλες για τον καθένα με ευκολία που αγοράζει κανείς τσιγάρα από το περίπτερο... Αρκετά πια με όλους εκείνους που μας κοιτάζουν αφ΄ υψηλού (με ύφος του τύπου «εγώ είμαι και κανένας άλλος») και μας αντιμετωπίζουν απλώς σαν «πελατάκια» που αν ψωνίσουμε από το μαγαζί τους είμαστε ΟΚ κι αν πάμε στο απέναντι μαγαζί, προσκυνημένοι...
Για μαγαζιά πρόκειται, τελικά, κι όχι -όπως νομίζαμε κάποιοι- για τη δημιουργική παρουσία καλλιτεχνών που -στους χαλεπούς αυτούς καιρούς- αποτελούν για μας ανάχωμα και πολύτιμο σύμμαχο!
Γ.Α.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης η εκπομπή που έκανε ο χοντρός για τον φόβο
http://www.youtube.com/watch?v=so9CGKFNgJE
Έχει στο τέλος χορηγό την NOVA; :)
Ποιος δουλεύει ποιόν είναι αυτή η ιστορία με τους χορηγούς...

Στιχειό είπε...

Και επίσης στα live έχει laptop apple και όχι Low Bap. Αλήθεια, με κάθε συμπάθεια, σκέφτεστε πριν μιλήσετε; Η ΝΟVA είναι χορηγός του σταθμού που μίλαγε. Όπως και στην τηλεόραση όταν εμφανίζεται έχει διαφημίσεις. Στα πράγματα που σκαρώνει μόνος του δεν έχει χορηγούς. Ο κάθε ένας έχει κι από μία άποψη, αλλά μην τρελαθούμε και λέμε ότι θέλουμε εδώ πέρα.

giwrgos είπε...

o kathe kokoglwssos vriski kai to pio anousio pragma na sikofantisi to mixali kai to lowbap. aaare ti na pw

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζομαι για το καλύτερο live στην ιστορία του low bap. Μακριά από τυπάκια που ήταν παρών σε προηγούμενα live μόνο και μόνο για να το δηλώνουν σαν χαζοχαρούμενα. "ρεεεεε σας το'παααα; ήμουν στους active member χθεεεες. γαμω ρε.. πολύ φάση. επανάσταση ρεεεεε"
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτασε η ώρα για ένα live ΜΟΝΟ για όσους είναι lowbap και φαίνονται!!!!
Κάνω υπομονή, λίγες ώρες έμειναν!!!!

giwrgos είπε...

simfwnw anwnyme 1.03 dystixos tha yparxoun panta tetioi

Ανώνυμος είπε...

Ενας απο τους παπακωσταντινου λεει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!Το να καθεσαι ολη μερα και να σκεφτεσαι ομορφα στιχακια,που ειναι και δεν μπορει καποιος να το αρνηθει δεν σου δινει τη δυναμη που νομιζεις οτι εχεις..και αυτος ο οποιος βριζεις ειναι πραγματικος ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ αν εχεις ασχοληθει με τη μουσικη αυτου του ανθρωπου..δεν κλεβει λουπες απο τους...θανασηδες του εξωτερικου..λιγο σεβας..ελεος..

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε ΜΑΛΑΚΑ 6:13 τράβα στο μέγαλο ΜΑΛΑΚΑ δημιουργό σου τον θανασάκη! Μας τα έχετε πρήξει! Σεβασμό εσύ στο μέγαλο ποιητή αυτής της χώρας! Βρώμο-εντεχνοί του κώλου!

Κάθε μέτριο σε αυτή τη χωρα σας έμαθαν να το προσκυνάτε......έκλασε ταλεντο και δημιουργικοτητα ο Μιχάλης και βγήκε ο καθε βασιλάκης και θανασακης..... αλλάααα καθε χώρα έχει αυτό που της αξίζει!

Γιαυτο και δεν εκτιμάτε δημιουργούς όπως ο Μιχάλης!

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμο 6:17

Να 'γιάσει το στόμα σου!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΤΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ 6:13 αν δεν σου δίνει δύναμη ο λόγος τότε τι σου δίνει; Ξέρεις τι λένε; "Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει". Αλλα που να καταλάβεις εσύ το ζωων από τέτοια! Να σου πω μαλακακο ότι κάποιοι έχουν τον λόγο τους σαν όπλο και έχουν στήσει ολόκληρες επαναστάσεις. Βλ. Subcomandante Marcos. Αλλα κι από τέτοια δεν ξέρεις, εσύ μονο για μπουζουξήδες ξέρεις, κάτι σαν τον μαλακα τον δημιουργό σου.

Και το ποσο ΤΡΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι φαίνεται εκεί που λες για στιχάκια. Ποιος γραφει στιχάκια ρε αρχίδι; Ο Μιχάλης; Ο Μιχάλης γραφει υψηλού επιπεδου ποίηση! Ο μαλάκας σου, ο Θανασάκης γραφει στιχάκια. Άντε τραβα και πέθανε ΤΡΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ, εσύ και ο δημιουργός σου.!

valderama είπε...

για στιχάκια και για ποιήματα καλός είσαι, αλλά τα φράγκα, οι μάνατζερ, και οι σπόνσορες σου αρέσουν ποιο πολύ, είσαι ένας από όλους Μιχάλη bd foxmur, . την δόξα πολλοί εμισισαν το χρήμα όμως ουδείς . τέτοιους αγωνιστές και ιδεολόγους έχουμε γιαυτό τραβάμε

giwrgos είπε...

Πόσο τους καίει που οι τρελλοί ακομά αντέχουν
κι ότι ονειρεύτηκαν αυτό και μόνο έχουν
πόσο τους καίει που τραβιέται για να δει τον αλήτη
το καλύτερο κοινό στον πλανήτη

Ανώνυμος είπε...

"Το καλύτερο κοινό του πλανήτη". Αυτά σας λέει η πονηρή αλεπού του βάλτου και σας πωρώνει...

giwrgos είπε...

anonime giati den koitas tin douleia sou stin teliki kai asxolise mazi mas? goustaroume kai to kanoume. mipos se ponaei pou to lowbap zei akoma koita tin douleia sou kai ase mas ysixous. kai min mas zalizete. opios den goustari min asxolite apla ta pragmata

johndoctor είπε...

Ρε αλάνια αράχτε λίγο...ο Β.D foxmoor είναι όντως ένα μεγάλο ΚΕΦΑΛΑΙΟ για την μουσική στην Ελλάδα, στα αρχίδια μου αν έχει υστεροφημία και αν την έχει ΨΩΝΙΣΕΙ.
Είναι αυτός που είναι και για μένα ΜΙΛΑΕΙ μέσα στην καρδιά μου...
Έτσι και αλλιώς το έχει πεί απο παλία ότι φυσάει ΚΟΝΤΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=WQFTRZ2bXI4&feature=related
ΥΓ
Μιχάλη συνέχισε έτσι να μας δίνει μαθήματα στίχου και μουισκής, και σε περιμένω για κάνα Live στην Ζάκυνθο...αν ειναι πρέπει να επικοινωνήσω μάζι σου με mail?
Απάντησε μου αν είναι σε παρακαλώ:)

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε γούσταρα και γω πολύ... Αλλά τον Παπακωνσταντινου??? Φτάσαμε μέχρι εκεί? Και για όσους δεν γνωρίζουν, εκτός απο τον βασίλη υπάρχει και ο Θανάσης, για να μην μπλέκουμε τα ΣΩΒΡΑΚΑ με τις φανέλες!!! Και δεν έχει καμία απολύτως σημασία το τι σου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος μουσικά ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ χωρίς να γνωρίζεις, επειδή κάτι έγραψε ο μιχάλης και μέρικοι "έπεσαν να τον φάνε" και εσύ πρέπει να σώσεις το τομάρι του επειδή νομίζεις ότι έχει το αλάνθαστο γιατί γράφει κυριολεκτικά γαμάτους στίχους! Σημασία έχει το ήθος του καθενός και η δράση του μέσα και έξω από την μουσική! Όσοι ξέρουν για τον θανάση, ξέρουν και τέλος. Και ακόμα και μουσικά, πως να το κάνουμε, έχει μερικά πάρα πολύ καλά κομάτια και έχει και πάρα πολύ καλό στίχο (και πριν πάρετε φόρα, δεν κάνω καμία γαμημένη σύγκριση). Για τον κάθε μαλάκα που κράζει το εντ-εχνο, χωρίς να είμαι ούτε εγω φαν γιατί ακούω πολύ πιο "βαριά" μουσική...κάνετε μια ιστορική αναδρομή στις κραμαχοπεράτες και σε λοιπές συνεργασίες για να ακούσετε μερικά διαμαντάκια με φλώρους εντ-εχνους.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε γούσταρα και γω πολύ... Αλλά τον Παπακωνσταντινου??? Φτάσαμε μέχρι εκεί? Και για όσους δεν γνωρίζουν, εκτός απο τον Βασίλη υπάρχει και ο Θανάσης, για να μην μπλέκουμε τα ΣΩΒΡΑΚΑ με τις φανέλες!!! Και δεν έχει καμία απολύτως σημασία το τι σου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος μουσικά ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ χωρίς να γνωρίζεις, επειδή κάτι έγραψε ο μιχάλης και μέρικοι "έπεσαν να τον φάνε" και εσύ πρέπει να σώσεις το τομάρι του επειδή νομίζεις ότι έχει το αλάνθαστο γιατί γράφει κυριολεκτικά γαμάτους στίχους! Σημασία έχει το ήθος του καθενός και η δράση του μέσα και έξω από τη μουσική! Όσοι ξέρουν για τον θανάση, ξέρουν και τέλος. Και ακόμα και μουσικά, πώς να το κάνουμε, έχει μερικά πάρα πολύ καλά κομάτια και έχει και πάρα πολύ καλό στίχο (και πριν πάρετε φόρα, δεν κάνω καμία γαμημένη σύγκριση). Για τον κάθε μαλάκα που κράζει το εντ-εχνο, χωρίς να είμαι ούτε εγω φαν γιατί ακούω πολύ πιο "βαριά" μουσική... κάνετε μια ιστορική αναδρομή στις κραμαχοπεράτες και σε λοιπές συνεργασίες για να ακούσετε μερικά διαμαντάκια με φλώρους εντ-εχνους

Συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ!
G.D.A.

Ανώνυμος είπε...

Thanasis vs Mixalis seimeiwsate X

Gia mena toulaxiston!
Diavasa ta panta kai ksenerwsa gt kai oi 2 parapanw einai oi agaphmenoi mou kallhtexnes(en zwh toulaxiston). :(

Vassilis-11 xronia ergaths sto Perama kai 1 xrono anergos.

Ανώνυμος είπε...

Thanasis vs Mixalis seimeiwsate X

Gia mena toulaxiston!
Diavasa ta panta kai ksenerwsa gt kai oi 2 parapanw einai oi agaphmenoi mou kallhtexnes(en zwh toulaxiston). :(

Vassilis-11 xronia ergaths sto Perama kai 1 xrono anergos.