B.D.FOXMOOR

B.D.FOXMOOR
B.D.FOXMOOR

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ξεκίνημα

Γειά χαρά
Διάλεξα από αυτόν το τόπο να επικοινωνώ μαζί σας κάθε εβδομάδα μέσα από ένα χρονογράφημα που θα σκαρώνω μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Σε 2 μέρες από σήμερα θα ξεκινήσω αυτό το παιχνίδι, ελπίζω να μοιραστούμε πράγματα όπως κάνουμε ήδη τόσα χρόνια.
Αυτή θα είναι η κρυφή πόρτα μας για τα όμορφα και για τα παράξενα.

B.D.FOXMOOR

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή αρχή

Ανώνυμος είπε...

6/7/11
Χαιρετω,

Ημουν στη συναυλια πριν λιγες μερες στο γκαζι. Ωραια ηταν αλλα εφυγα ξενερωμενος.Ο λογος ηταν ο μονολογος αλλα κ διαλογος που ειχες με totem για αυτα τα αγορακια που συχναζουν εκει με τα δερμτινα κλπ. κ ολη η ειρωνια που ηταν διαχυτη .

Aτοπημα man.

Εχετε καταπιαστει με μπολικα θεματα κατα την διαρκεια των ετων σε σχεση με την Ελευθερια, την καταπιεση ,την εκμεταλευση, την κυριαρχεια, την διαφορετικοτητα, τον φοβο, την ισοτητα, ξεμπροστιαζοντας την βρωμικη αληθεια της καθεστυκιας τασης και αποψης πολλες φορες.

Υποστηριζω το σαρικι Υποστηριζω κ τον γκει.

Λεω πως οι γυναικες ειναι ισες με τους αντρες, λεω πως οι γκει ειναι ισοι με τους κανονικους . Υποστηριζω την επιλογη της μη κανονικοτητας, ερμηνευω το ηθος χωρις ρατσισμους χωρις ανισοτητες χωρις ιεραρχιες, χωρις διακρισεις, χωρις σεξισμό, χωρις ομοφοβία.Υποστηρίζω τα κινήματα των ανθρώπων που αντιμάχονται τη καταπίεση με βάση τις συγκεκριμένες ταυτότητές τους.

Δυο από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η αγάπη και το σεξ. Υποστηριζω ένα κόσμο που οι άνθρωποι να μπορούν να αγαπήσουν όποιον θέλουν και να κάνουν έρωτα με όποιον θέλουν, αρκεί να συμφωνούν όλοι οι συμμετέχοντες.

ο διαχωρισμος του φυλλου μυριζει εξουσιασμο . . .?. . .


Φιλικα.

Γιάννης Λιάτσος είπε...

καλή αρχή Μιχάλη ελπίζω να μας χαρίσεις όμορφα πράγματα όπως κάνεις τόσα χρόνια!!!!

melipe είπε...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Velis είπε...

Καλή αρχή κι από μένα, θα ήθελα καμιά μέρα αν δεν έχετε τι να κάνετε να ακούσετε www.octavaradio.gr κάθε Πέμπτη κάνω μια εκπομπή με τη μουσική που αγαπώ δηλ. Low Bap κάθε Πέμπτη 23:00 - 01:00, θα ήταν τιμή μου B.D.Foxmoor!

Ανώνυμος είπε...

kali arxh mixalh elpizw na synexiseis na mas didaskeis auta pou den mas exoune dida3ei..!!!

fairy_tale είπε...

geia sou,Mixali kai kali arxi sou eyxomai...elpizw na ta leme apo edw toso kala oso kai stis synaylies..kali dynami kai kalo koyragio....filia sta fyllokardia sou..

fairy_taly...ioannina

Ανώνυμος είπε...

mpoulo re xiph apo to blog.

kala ta les mixalh.

sunexise opws ksereis.

Ανώνυμος είπε...

geia sou mixali apo to Toronto

Lyn είπε...

Nα 'σαι καλα Μιχαλη.

Ανώνυμος είπε...

eimaste edo......